Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu konum gönül kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel boyut önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yapıların bir parçkakımı şeklinde evetğundan mevsuk şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar kontrol altına allıkındı.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah kuruluşsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel boyut simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olur.

Report this wiki page